Tehokasta valmennusta lääketieteelliseen

Turun Pääsykoevalmennus

Turun Pääsykoevalmennus tuottaa ja myy laadukkaita itseopiskelumateriaaleja sekä järjestää kattavia valmennuskursseja lääketieteelliseen tiedekuntaan pyrkiville.  Opettajamme ovat joko lääketieteen ja luonnontieteiden ylempien vuosikurssien yliopisto-opiskelijoita tai jo valmistuneita lääkäreitä, ja heillä on vankka ajankohtainen kokemus sekä tietämys omasta opetusalastaan. Lisäksi kurssiemme pienet ryhmäkoot takaavat miellyttävän ja tehokkaan oppimisympäristön.

Valmennuskursseillamme keskitytään valintakoemateriaalin keskeisten asioiden ymmärtämiseen ja aineistotehtävien vastaustekniikan kehittämiseen. Tarvittaessa opettajat kertovat tunneilla omasta hakuprosessistaan ja jakavat opiskeluvinkkejä, jotka auttoivat heitä pääsemään lääketieteelliseen tiedekuntaan.

Lukukauden 2016-2017 valmennuskurssit

Turun Pääsykoevalmennuksen suositut kurssit ovat tauolla lukuvuoden 2016-2017 ajan. Keskitymme edelleen täysipainoisesti itseopiskelumateriaalien ja menestyneen Lääketieteen valintakoe -kirjasarjamme kehittämiseen ja myyntiin. Tervetuloa tutustumaan kirjoihin verkkokauppaamme!