Lääketieteen valintakoe 2017 -materiaalipaketti

Turun Pääsykoevalmennuksen suosittu ja hintasuhteeltaan erinomainen materiaalipaketti esittää tiivistetysti ja selkeästi lukion biologian, fysiikan ja kemian oppimäärän lääketieteen valintakokeen vaatimukset huomioiden. Paketti koostuu kolmesta kirjasta, jotka kaikki sisältävät lukion opetussuunnitelman mukaisen teorian sekä runsaasti soveltavia ja laskurutiinia kehittäviä harjoitustehtäviä juuri pääsykoetta ajatellen.

Tämän kirjasarjan takana on useamman vuoden määrätietoinen kehitystyö, jonka pohjalta kirjasarjaa on säännöllisesti uudistettu kerättyjen palautteiden ja lääketieteen valintakokeen painotusten mukaisesti. Kirjoittajat ovat loppuvaiheen lääketieteen opiskelijoita ja jo valmistuneita lääkäreitä, joten he ovat pystyneet laatimaan kirjat palvelemaan nimenomaan lääketieteen valintakoetta. Ensimmäiset kolme versiota ovat keränneet laajasti kehuja sekä Turun Pääsykoevalmennuksen valmennuskursseilla että itseopiskelumateriaalina. Nyt saatavilla oleva uusi päivitetty painos on entistä selkeämpi ja laadukkaampi kokonaisuus lisätehtävillä ja kaikissa kirjoissa olevalla yhteisellä harjoituskoetehtäväliitteellä täydennettynä!

Toimitus noin kahden arkipäivän sisällä tilauksesta. Ilmainen postitus.

Paketti koostuu seuraavista kirjoista ja materiaaleista:

Lääketieteen valintakokeen biologia 2017 – Teoria ja tehtävät
Joel Holmén – Jaakko Pullinen – Juho Virtanen, Turun Pääsykoevalmennus Oy, 2016.
257 sivua. 146 harjoitustehtävää.

ISBN: 978-952-7162-04-0
Painatus: Kirjapaino Painosalama Oy

Kirja käsittää kattavasti ja selkeästi koko lukion biologian opetussuunnitelman oppimäärän. Tämän lisäksi kirja sisältää yli 140 harjoitustehtävää sisältäen myös aineistotehtäviä vastauksineen. Harjoitustehtävät auttavat todella tehokkaasti valmistautumisessa, koska ne ovat suunniteltu juuri lääketieteen valintakoetta varten. Ekstramateriaalina päivitettyyn kirjaan on lisätty myös pistokoetehtäviä sekä harjoituskoetehtäväliite vastauksineen, jossa on biologian ohella tehtäviä myös fysiikasta ja kemiasta.

Kirjan teoria ja tehtävät toimivat myös hyvänä valmistautumisena ylioppilaskoetta varten, sillä kirja syventää aihealueiden ymmärrystä ja tuo uusia harjoitustehtäviä. Kirja on kerännyt kehuja laadukkaana itseopiskelumateriaalina sekä loistavana tukimateriaalina Turun Pääsykoevalmennuksen valmennuskursseilla.

 

Lääketieteen valintakokeen fysiikka 2017 – Teoria ja tehtävät
Jussi Tuomi – Jyri Niskanen – Jaakko Lamminpää, Turun Pääsykoevalmennus Oy, 2016.
255 sivua. 214 harjoitustehtävää.

ISBN: 978-952-7162-02-6
Painatus: Kirjapaino Painosalama Oy

Kirja käsittää kattavasti ja selkeästi koko lukion fysiikan opetussuunnitelman oppimäärän.  Tämän lisäksi kirja sisältää yli 200 harjoitustehtävää, jotka helpottavat sisäistämään asiat ja tuovat hyvää laskurutiinia. Kaikki harjoitustehtävien vastaukset on avattu perusteellisesti helposti ymmärrettävään muotoon. Harjoitustehtävät auttavat todella tehokkaasti valmistautumisessa, koska ne ovat suunniteltu juuri lääketieteen valintakoetta varten. Ekstramateriaalina päivitettyyn kirjaan on lisätty myös pistokoetehtäviä sekä harjoituskoetehtäväliite vastauksineen, jossa on tehtäviä fysiikan ohella myös kemiasta ja biologiasta.

Kirjan teoria ja tehtävät toimivat myös hyvänä valmistautumisena ylioppilaskoetta varten, sillä kirja syventää aihealueiden ymmärrystä ja tuo uusia harjoitustehtäviä. Kirja on kerännyt kehuja laadukkaana itseopiskelumateriaalina sekä loistavana tukimateriaalina Turun Pääsykoevalmennuksen valmennuskursseilla.

 

Lääketieteen valintakokeen kemia 2017 – Teoria ja tehtävät
Altti Alastalo – Jaakko Uotila, Turun Pääsykoevalmennus Oy, 2016.
167 sivua. 140 harjoitustehtävää.

ISBN: 978-952-7162-03-3
Painatus: Kirjapaino Painosalama Oy

Kirja käsittää kattavasti ja selkeästi koko lukion kemian opetussuunnitelman oppimäärän.  Tämän lisäksi kirja sisältää yli 130 harjoitustehtävää, jotka helpottavat sisäistämään asiat ja tuovat hyvää laskurutiinia. Kaikki harjoitustehtävien vastaukset on avattu perusteellisesti helposti ymmärrettävään muotoon. Harjoitustehtävät auttavat todella tehokkaasti valmistautumisessa, koska ne ovat suunniteltu juuri lääketieteen valintakoetta varten. Ekstramateriaalina päivitettyyn kirjaan on lisätty myös pistokoetehtäviä sekä harjoituskoetehtäväliite vastauksineen, jossa on tehtäviä kemian ohella myös fysiikasta ja biologiasta.

Kirjan teoria ja tehtävät toimivat myös hyvänä valmistautumisena ylioppilaskoetta varten, sillä kirja syventää aihealueiden ymmärrystä ja tuo uusia harjoitustehtäviä. Kirja on kerännyt kehuja laadukkaana itseopiskelumateriaalina sekä loistavana tukimateriaalina Turun Pääsykoevalmennuksen valmennuskursseilla.

Hinta: 
279,90 €