Kurssipalaute 2012

Saamamme palaute kevään 2012 valmennuskurssista oli kiitettävää kuten edellisenäkin vuosina. Jälleen 100 % kurssilaisistamme oli valmis suosittelemaan kurssiamme ystävälleen!

Keväällä 2012 sisäänpääsyprosentti oli 25 %. Tämä tarkoittaa, että valmennuskurssilaisillamme oli yli kaksinkertainen todennäköisyys tulla valituksi esimerkiksi eläinlääketieteelliseen tiedekuntaan hakijatilastojen perusteella. Keväällä 2011 sisäänpääsyprosenttimme oli vielä korkeampi (36 %).

Kuva 1: Oppilaiden keskimääräiset arviot kurssistamme. 0=täysin eri mieltä, 6=täysin samaa mieltä.

Kuvan 1 perusteella opiskelijat arvostivat eniten kurssimme hinta-laatusuhdetta, usein pidettäviä kokeita sekä kurssin kannustavaa ilmapiiriä. Huonointa palaute oli käyttämistämme oppikirjoista. Aiommekin ensi kevään kursseilla käyttää omia oppikirjojamme parantaaksemme oppilaiden sisäänpääsymahdollisuuksia ja asiakastyytyväisyyttä.

Kuva 2: Kurssilaisten ainekohtaiset arviot opettajista ja kokonaisarvosana

Opettajamme saivat keskimäärin kiitettäviä arvosanoja. Kurssin kokonaisarvosana on jälleen parempi kuin yksikään osatekijä johtuen todennäköisesti erinomaisesta ilmapiiristä ja sujuvista järjestelyistä.

Kurssilaisten kertomana

Olin vuoden 2012 keväällä hakemassa kolmatta kertaa eläinlääkikseen ja päätin osallistua valmennuskurssille ensimmäistä kertaa. Kotikaupungissani ei valmennuskurssia järjestetty, joten päädyin muuttamaan Turkuun löydettyäni lupaavalta kuulostavan ja edullisen Turun Pääsykoevalmennuksen.

Etukäteen en kurssista juurikaan tiennyt, mutta jälkeenpäin voin rehellisesti sanoa valintani osuneen nappiin. Kurssin opettajat ovat hyvin sidoksissa itse yritykseen, joten heillä on kova motivaatio saada homma toimimaan, ja se myös näkyy toiminnassa. Opettajat olivat asiantuntevia ja aina avuliaita vastaten tyhminpiinkin kysymyksiimme. Opettajien ihmisläheinen opetustyyli sai myös meidän kurssilaisten keskuudessa hienon yhteishengen syntymään. Kävimme kurssin kuluessa esimerkiksi piknikillä ja verenluovutuksessa porukalla.

Kaksi viimeisintä yritystäni olivat jääneet sisäänpääsystä melko reippaasti, joten suuria odotuksia ei vieläkään ollut. Kurssilla sain kuitenkin motivaatiota kasattua ja opiskeltua säännöllisesti koko kevään. Melko itsevarmasti voin sanoa, että ilman valmennuskurssia en olisi päässyt sisälle eläinlääkikseen vielä nytkään. Nykyisiltä kurssikavereiltani olen myös kuullut, että todellakaan kaikki valmennuskurssit eivät ole olleet yhtä laadukkaita ja mukavia kokemuksia kuin mitä minulle Turun Pääsykoevalmennuksen kurssi oli. Suosittelen lämpimästi kaikille tätä valintaa!

-Otto Kivirauma, eläinlääketieteen ylioppilas