Abikurssit 2016

Abikurssimme koostuvat fysiikan, kemian ja matematiikan kursseista. Kurssit antavat vahvan pohjan onnistumiselle lääketieteen valintakokeessa ja laadukkaan valmistautumisen yo-kirjoituksiin.

Voit itse valita mitä kaikkia oppiaineita tahdot opiskella. Alla on taulukko oppiaineiden tuntimääristä ja hinnoista. Matematiikan opetus alkaa 7.1.2016 ja muiden oppiaineiden opetus käynnistyy viikolla 2. Kurssit loppuvat maaliskuun toisella viikolla. Opetus järjestetään siistissä ja modernissa tilassa Regus Business Centressä osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 33, 20100 Turku.

Fysiikan ja kemian kurssit ovat laskuharjoituskursseja, joilla käydään lyhyesti kunkin kerran teoria läpi, minkä jälkeen lasketaan joko opettajan johdolla ja omatoimisesti. Laskuina on runsaasti entisiä yo-tehtäviä ja vanhoja pääsykoetehtäviä.

Matematiikan kurssilla harjoitellaan tarvittavia matemaattisia apuvälineitä, jotka ovat välttämättömiä haastavammissa kemian tai fysiikan laskuissa. Kurssi päättyy muista kursseista erilliseen loppukokeeseen.

Yksittäisen opetuskerran rakenne

Opetuskerrat tapahtuvat pääosin arki-iltaisin klo 17:00, ja yhden opetuskerran kesto on yleensä noin 3 h 10 min, josta 10 min on varattu tauolle (Huom. Opetusta saattaa olla myös muutamana viikonloppuna). Jokainen opetuskerta alkaa pistokokeella edellisen kerran aihepiiristä, millä vahvistetaan jo kertaalleen opittujen asioiden muistijälkiä.

Ilmoittautuminen

Tarvitsemme ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot:

- Valmennuskurssi, jolle haluat ilmoittautua
- Etu- ja sukunimi
- Postiosoite
- Sähköpostiosoite
- Puhelinnumero