Valmennusklinikka 2016

 

Laajuus: 178 oppituntia, á 45 minuuttia
Ajankohta: 1.4.2016 - 15.5.2016
Hinta: 1487 € (1087 € ilman yhtä pääoppiainetta)
(katso kaverialennus!). 
Ryhmäkoko: max. 16 opiskelijaa
Paikka: Regus Business Centre, Läntinen Pitkäkatu 33, 20100 Turku

Valmennuskurssi alkaa huhtikuun alussa ja kestää kuusi viikkoa. Opetusta on neljänä-viitenä arki-iltana viikossa klo 17:00 alkaen, kuutena lauantaina klo 9:00 alkaen sekä kahtena sunnuntaina. Kurssilla pidetään myös simuloitu valintakoe. Arki-iltaisin opetusta annetaan kolme tuntia kerrallaan ja lauantaisin noin kuusi tuntia: klo 9-12:10 ja klo 13-16:10. Aikatauluihin saattaa vielä tulla joitain pieniä muutoksia.

Opetus järjestetään pienissä ryhmissä, jolloin opettajalla on mahdollisuus huomioida oppilaat yksilöinä. Jokaisen opetuskerran alussa pidetään pistokoke, jonka tulosten perusteella opiskelija voi verrata oppimistaan muihin ryhmäläisiin.

Opetuspaikka on siistissä ja modernissa tilassa Regus Business Centressä Turun keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tuntijako

  • 40 oppituntia kemiaa
  • 52 oppituntia fysiikka
  • 52 oppituntia biologiaa
  • 10 oppituntia kyselytunteja
  • 4 oppituntia matematiikkaa
  • 4 oppituntia alkuinfoa opiskelutekniikoista ja opiskelusta lääketieteellisessä (sis. hammas- ja eläinlääketieteen)
  • 16 oppituntia harjoituskokeita (alkukoe, kaksi välikoetta ja simuloitu valintakoe)

Halutessasi jättää jonkin osion väliin saat kurssin edullisempaan hintaan.

Oppimateriaali

Kaikki kurssimateriaali sisältyy luonnollisesti kurssimaksuun. Kurssilla käytetään opettajiemme laatimia materiaaleja (Lääketieteen valintakoe -kirjasarja). Oppiainekohtaisissa materiaaleissa keskitytään asiakokonaisuuksien lisäksi kehittämään lukuisien eritasoisten tehtävien avulla kurssilaisten:

-          laskurutiinia kemian ja fysiikan tehtävillä
-          vastaustarkkuutta ja -tekniikkaa pääsykoetyyppisillä tehtävillä
-          osaamista aineistotehtävissä
-          asiakokonaisuuksien hallintaa anatomiassa, fysiologiassa ja biologiassa

Fysiikan ja kemian materiaaleissa käsitellään lukion oppimäärän teoria. Kemian ja fysiikan osuuksissa on runsaasti perustehtäviä, joilla varmistetaan teorian hallinta. Pääpaino on kuitenkin haasteellisissa ja soveltavissa lääketieteellisissä tehtävissä. Kaikkiin tehtäviin esitetään malliratkaisut.

Biologiassa käsitellään lukion biologiaa opetuksen keskittyessä biokemiaan, ihmisen biologiaan ja bioteknologiaan jäsennellysti ja nopeasti omaksuttavasti. Erityisesti fysiologisten kokonaisuuksien ymmärtämiseen ja hahmottamiseen paneudutaan monipuolisilla tehtävillä.

Oppimateriaaliin kuuluu myös opettajiemme laatimat oppituntikohtaiset tiivistelmät luentodioista, lisätehtävät ja kurssilla pidettävät kokeet ja niiden malliratkaisut.

Kurssin hinta ja kaverialennus

Kurssimaksu sisältää opetuksen ja opetusmateriaalin. Kurssin hinta 1487 €. Ilmoittautumisen yhteydessä maksettavan ilmoittautumismaksun osuus on 350 €. Loppuosa kurssimaksusta laskutetaan 1-2 erässä toiveidesi mukaisesti.

Ilmoittautuessasi yhden tai useamman kaverisi kanssa myönnämme jokaiselle alla olevan taulukon mukaisen alennuksen riippuen ryhmän koosta. Varmistaaksesi alennuksen muista mainita ilmoittautumislomakkeessa ystäväsi nimi/nimet! Loppulasku lähetetään kotiin helmi- tai maaliskuussa. Voit ilmottautua puhelimitse tai sähköpostilla.